Vis- en Garnalenhandel

Buitenlandse visspecialiteiten

Vishandel TEL logo Vis- en Garnalenhandel Buitenlandse visspecialteiten

Laatste nieuws en tips over vishandel TEL

Nieuw bij Vishandel Tel, een ruim assortiment aan dips & spreads en lekkere wijnen voor bij uw maaltijd!

8 april 2022


Tomato & Almond spread – Aioli dip – Rouille dip – Mackerel tapanade – Bagna Cauda – Mackerel Rilettes – Salmon confit – Tuna spread – Wasabi mayonnaise – Truffle mayonnaise – Cocktail dip – Remoulade dip


Deze dips & spreads worden vervaardigd uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn dus zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en conserveermiddelen en zijn een echte delicatesse!


Wijnen

Nu ook bij Vishandel Tel een mooi assortiment aan bijpassende wijnen bij uw visgerechten. Er zijn maar liefst 6 verschillende soorten wijn, met zorg geselecteerde specifiek gekozen om visgerechten nog meer smaakbeleving mee te geven. Van een heerlijke Zinfandel en elegante droge Viognier tot een mousserende Brut. Bij de wijnen vind u een korte smaakomschrijving om tot de juiste keuze te komen.

Op mondiaal niveau neemt de handel in farmaceutische producten sterk toe. Dit houdt verband met de jongste wetenschappelijke innovaties en met de vergrijzing van de bevolking. Wij stellen vast dat de overwegend positieve tendensen in alle sectoren enigszins worden getemperd door de economische moeilijkheden waarmee de Britse, Europese en Amerikaanse markten te kampen hebben.

Als we meer specifiek naar de Europese farmaceutische en biotechnologische markten kijken https://www.tijd.be/connect/pharma-be/science-serving-life/de-belgische-farmasector-moeten-we-koesteren/10342777.html, kunnen we vaststellen dat de industrieën blijven investeren. Ondanks deze groei stagneert de farmaceutische markt in Frankrijk, ondanks de komst van nieuwe geneesmiddelen.

Fusies en overnames blijven van invloed op deze sector en zijn een gangbaar instrument geworden bij het beheer van farmaceutische generieken-247 bedrijven. Er zijn talrijke voorbeelden die hiervan getuigen.

Sinds enkele jaren zoeken farmaceutische bedrijven naar andere manieren om hun groei op korte en middellange termijn te intensiveren in plaats van te investeren in het onderzoek naar nieuwe moleculen, dat te lang en te duur blijkt te zijn.